Autómosó - Szolgáltatásaink

Külső mosás

 Vegyszeres előkezelés, tisztítás magas nyomású mosóberendezéssel, tisztítás szivaccsal, szárazra törlés.

Belső takarítás

Porszívózás, műanyagápolás, ablaktisztítás.

Viaszolás

Az autó tisztítását követően a védőviaszt a még vizes felületre permetezzük, ezt követően történik a szárazra törlés. A kezelés különösen ápolt hatást eredményez és nehezebben koszolódik a felület.

Műanyagápolás

Az autón található külső műanyagfelületek kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Kátrányoldás

Azon szennyeződések eltávolítása speciális, a lakkozást nem sértő vegyszerrel, melyek a külső mosás során nem távolíthatók el.

Felni tisztítás

Az alufelnik kezelése felnitisztító vegyszerrel, az erősen rárakódott ferodol- és rozsdamaradványok eltávolítása végett.

Gumiápolás

Az autó gumiabroncsainak kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Motormosás

A gépkocsi motorterének tisztítása a rárakódott olajos és egyéb szennyeződésektől. A folyamat elején az elektromos részek kezelése történik egy víztaszító hatású készítménnyel, majd vegyszeres kezelést követően nagynyomású mosóberendezéssel zajlik a motortér tisztítása. Végezetül nagynyomású levegővel fújjuk ki a vizet a nehezen hozzáférhető helyekről és elektromos részek környékéről.

Kárpittisztítás

Az autó belső kárpitján keletkező szennyeződések elvátolítása speciális vegyszerek és kárpittisztító gép segítségével. A szolgáltatás magába foglalja a belső műanyagok ápolását és ablaktisztítást.

Polírozás

Háromfázisú gépi polírozás, mely során az első két fázisban az erre kifejlesztett csiszoló hatású pasztát alkalmazva a lakk felületét elsimítjuk, így egy tükörfényes, karcolásmentes felületet hozunk létre. Az utolsó fázisban egy lakk-konzerváló készítménnyel kezeljük a felületet, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet és hosszú időn át tartó fényességet.

Bőrápolás

 A belső bőr felületek ápolása, konzerválása.